Erre a kérdésre segítünk nektek választ kapni.

Konyhát tervezni talán az egyik legnehezebb feladat, hiszen itt a használhatóság, a biztonság és a praktikusság éppen annyira fontos, mint az esztétikum.

Szinte mindenkinek nagyon fontos, hogy otthonosan és kényelmesen érezze magát a lakásában.  Keressük a számunkra legmegfelelőbb környezetet, illetve a már meglévőt folyamatosan alakítjuk. Manapság nagyon trendik a modern konyhák mint például a minimál, high-tech valamint az indusztriális stílusok. Természetesen nem szabad elfelejtkezni a klasszikus illetve a rusztikus stílusú konyhákról sem. Ezek is még mindig nagyon közkedveltek és népszerűek.

Ha már megvan, hogy milyen stílust preferálunk inkább és melyik stílus illik be a lakásunk környezetébe, akkor jöhet lépésről lépésre a megvalósítás.

Nagy hangsúlyt fektessünk a megfelelő elrendezésre és a tervezésre. Előfordulhat, hogy a konyha nagyon szép és stílusos, de elüt a lakás többi részétől. Így valószínűleg nem is fogjuk teljesen komfortosan érezni benne magunkat.

Ha alapvetően sok időt töltesz a konyhádban, akkor az egyik legfontosabb kérdés a munkafelület mérete. Figyeljünk a mosogató a tűzhely és a hűtőgép közötti távolságokra.

Amennyiben a társasági életedet szívesen éled a konyhában akkor remek megoldás lehet egy konyhasziget a tér közepén. Ebben az esetben a munkafelület és a tárolási lehetőségeid is nagyban megnövekednek. Persze sokan vannak akaik a konyhát elsősorban nem főzésre használják. sokkal inkább beszélgetésre, teázásra, olvasásra. Ilyenkor a konyhában a bútort érdemesebb kisebbre venni és az étkező méretét növelni.

A helyiség adottságai természetesen behatárolják a lehetőségeinket, de megfontolt tervezéssel, praktikus ötletekkel kialakítható egy új modern konyhabútor.

Mindenképp fordítsunk figyelmet a minőségi alapanyagokra. Mivel a konyhabútorunk a leggyakrabban használt felület ezért az évek alatt elhasználódhat, öregedhet, mattulhat. Minőségi alapanyagokkal ezek megakadályozhatók.

Ha nem szeretnéd konyhádat a véletlenre bízni, akkor mi segítünk neked. Nagy tapasztalatú designer, tanácsadó kollégáink rendelkezésedre állnak, hogy a konyhád funkcióiban és stílusában is a tökéletes legyen.